Programmer

P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost

Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Marte og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

P4 direkte

P4 direkte

P4 direkte er programmet som loser deg gjennom ettermiddagen og inn i kvelden. Her er musikk, kultur og underholdning i fokus.

Jorda rundt

Jorda rundt

Sterk på geografi sier du? Du vet hva som rører seg i verden? Vi drar Jorda rundt og ser hvem som greier flest av de 15 spørsmålene på 80 sekunder.

Michael direkte

Michael direkte

Michael direkte er programmet som loser deg gjennom den siste delen av arbeidsdagen. Her er musikk, kultur og underholdning i fokus.

Midt i Trafikken

Midt i Trafikken

Vi vet majoriteten av radiolyttingen i Norge skjer utenfor hjemmet, og at P4 er kanalen flest sier de foretrekker å høre i bilen. Derfor sender vi hver ettermiddag mellom kl. 15.00 og 18.00 "Midt i Trafikken".

P4-kvelden

P4-kvelden

P4 Kvelden er vårt daglige kulturprogram. Hver kveld møter du kjente personligheter innen musikk, teater, film, media og populærvitenskap - både norske og internasjonale.

P4-helgen

P4-helgen

Vi loser deg gjennom helgens kveldstimer med god musikk og et tilbakeblikk på noe av det som har skjedd i uka som gikk.

P4 sommerkveld

P4 sommerkveld

P4 Sommerkveld runder av dagen i radioen din med god musikk og god stemning.

Ari & Michael

Ari & Michael

Ari Behn og Michael Andreassen inviterer gjester for å snakke om de store (og ikke riktig så store) tingene i livet.

P4-natten

P4-natten

P4 loser deg gjennom natten og sørger for at du får en dose av den beste musikken også etter at solen har gått ned.

Misjonen

Misjonen

Som seg hør og litt bør blir det to kraftsalvede fredagstimer med fasitbasert oppsummering av siste ukes nyhetsbilde. Dette ispedd svært subjektive dog rettledende ytringer om både dette og ikke minst hint. Kanskje mest det siste. Dette er ikke satire. Dette er Nusatire.

Sport og musikk

Sport og musikk

Sport og musikk gir deg en god blanding av de viktigste oppdateringene fra helgens idrett og en god dose av den beste musikken.

Lyden av P4

Lyden av P4

P4 spiller det beste av norsk og internasjonal musikk for din smak.

P4s Helgefrokost

P4s Helgefrokost

Hva er vel bedre enn å starte en lørdag eller søndag morgen med en kopp kaffe, og god musikk og godt humør på radioen? Det er nemlig en slik start P4s Helgefrokost gir deg, hver lørdag og søndag fra 09-12!

Kjærlighet uten grenser

Kjærlighet uten grenser

Kjærlighet uten grenser har gjenoppstått i ny og rocka versjon. Vi inkluderer alle kveldens og nattens stemninger med hilsener fra lyttere som er begeistret for hverandre.