P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Marte og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Staysman er energisk morgengjest og er svært stolt over å ha tilbrakt en festfri kveld i hovedstaden. Vi snakker om TV-legenden Dan Børge Akerø som takker av, skisserer et alternativt Fotball-VM og finner ut om menn eller kvinner er best på navigasjon.
Finansminister Siv Jensen snakker om drikkeleker, kjøkkenhagen og slektskapet med Øystein. Vi snakker om skumle havslanger, Panamas høyeste fjell, Thujaer og billige briller.
Christer Berens serverer deilig retro rekecocktail en verdensleder eller to verdig. Vi snakker sexnekt, thuja & VM.
Vi har med oss Magne Gundersen fra Lukusfellen på harryhandel til Sverige, programleder og trebarnsfar Erik Solbakken er gjest og du får bakerens beste tips for å lykkes med bollene
Kjæresteparet Petter Pilgaard & Vendela Kirsebom blir TV2-kolleger til sommeren, er fortsatt veldig forelsket & skryter hverandre opp i skyene. Vi tar for oss dilemmaet: Pappa eller putekasse?, Kler av Bjørn og snakker Fotball-VM med kjendisene