P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost
clockMandag-fredag 06.00-10.00
Norges største morgenshow! Når du er trøtt som ei strømpe, er det bra å våkne opp med landets mest morgenfriske stemmer! Bjørn, Silje og Øystein er på plass alle hverdager fra 06-10. Våkn opp til den beste miksen av musikk, underholdning, nyheter, og sport på P4.

Siste saker

Podcast

Se alle
Knut Nærum forteller om korps, drap, prostatakreft & sin aller første kjærlighet. Vi deler ut kajakk i ønskebrønnen, snakker om hår som forsvinner og mimrer tilbake til Black monday
Vi smaker på verdens beste kaffe, avgjør hvem som eier armlenet i midten på fly, snakker med Cecilie Steinmann Ness om kjærlighet og oppfyller et vrinskende ønske i P4s Ønskebrønn
Linn Skåber og Cecilie Steinmann Neess er frokostgjester og forteller om sitt nye show, sin første kjærlighet og det å fylle 30 år. Det er 20 år siden Titanic kom på kino, og Bjørn fortviler over at han ikke får med seg alt når han ser på film - men Øystein har løsningen!
Atle Pettersen er frokostgjest og snakker om søvn og kjærlighet. Marte har vært på jentetur til Manchester med en Ranch Rover og Ørjan overrasker med en luftig overraskelse på morgenkvisten.
Christer disker opp med hummer i Nytelsesfredag og vi deler ut tur til London i P4s Ønskebrønn