Se 5 Seconds of Summer fremføre She's Kinda Hot på #TheNewBrokenScene i Atlanta.
Tidligere i høst arrangerte vi en konkurranse hvor premien var Atlanta-tur for å se 5 Seconds of Summer på #TheNewBrokenScene. Over 20.000 bidrag kom inn, og til slutt ble det Liselotte fra Lillehammer som vant turen til USA for både konsert med favorittbandet og, ikke minst, et møte med gutta!

Artikkelen fortsetter under bildet.
5SOS liselitte
KLARE FOR 5SOS: Liselotte og venninnen Malene dagen før de skal møte 5 Seconds of Summer. Foto: NRJ/Christian Laland

Totalt ble det fløyet inn fans fra 60 land som alle var klare for å oppleve Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood og Asthton Irwin fra det australske bandet 5 Seconds of Summer på Tabernacle Arena i Atlanta. 5SOS ble for alvor kjent da de turnerte sammen med One Direction og fungerte som oppvarmingsbandet deres.

- De er helt fantastiske
Inkludert i premien var ikke bare VIP-billetter til konserten, men også et møte med bandmedlemmene. Liselotte og Malene hadde tatt med seg norske luer som alle gutta i bandet tok på seg! Rett etter møtet var det helt tydelig at dette hadde vært en fantastisk opplevelse, bare se denne Instagram-videoen:

Artikkelen fortsetter under videoen


Det som ikke kom med i videoen er da de norske jentene spurte om de gleder seg til Oslo-konserten sin i mai neste år, så svarte de bekreftende på det:

- Det er klart vi gleder oss! Det kommer til å bli ellevilt!

Om konserten de har på Telenor Arena 31. mai neste år har de tidligere uttalt dette:

- Vi gleder oss veldig til å vise dere det nye albumet (red. anm: Sounds good, feels good). Vi elsker dere og håper at dere gleder dere like mye som vi gjør. Vi skal gjøre denne turneen enda bedre enn den forrige, og det beste live-showet for dere!

Den første singelen fra albumet Sounds good, feels good er låten She's Kinda Hot som vi har spilt i høy rotasjon på NRJ siden den kom ut.

Live-versjonen av She's Kinda Hot finner du i videospilleren øverst i denne saken!

Hvis du er i markedet for å se flere videoer og bilder fra 5SOS-konserten i Atlanta, sjekk ut @nrjnorge på Instagram.

Flere saker

Stem frem årets sommerhit
Stem frem årets sommerhit Fredag 26.06 2020
Flere kanaler